Головна | Форум | Реєстрація | Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама WMlink

Посилання

Купить ссылку

  • Забранский Владислав отзывы

  • Экскурсии по Киеву - изучай свой город

  • Забранский Владислав


  • профессиональное бюро переводов


  • переводы с английского


  • Fm Radio


  • переводчик английского


  • Головна » 2011 » Февраль » 17 » Загроза тероризму
    16:41
    Загроза тероризму
    Загроза тероризму

    Google пошук термінів "тероризм, Пакистану повернувся 16800000 результати в 0.40 секунди по 28 грудня 2009 року. Число зростає з кожним днем. З 6 січня, він повернувся 19300000 результати в 0,30 секунди.

    Це, то, дивуватися, що молоді пакистанських говорить про Пакистані: "Шістдесят два роки тому там був народ в пошуках землі. В даний час, є ділянка землі в пошуках нації. "Це записується в доповіді недавнім опитуванням, проведеним Британською Радою, який був підготовлений після опитування 1500 пакистанців (у віці від 18 до 29), і деталі дуже всебічно "Небезпеки і обіцянка" з Пакистану "Наступне покоління" (повний текст доступний на http://www.britishcouncil.org/pakistan-next-generation-report-download.htm). Далі в доповіді наводяться різні факти, і демографічні дані, підкреслює актуальність проблем, що стоять перед Пакистаном сьогодні, і пропонує шляхи виходу із сьогоднішньої плутанини, інвестуючи в нашу молодь. У ньому також йдеться: "Звичайно, звичайні люди стурбовані тероризмом і ситуація в галузі безпеки, але їх основного піклування день у день виживання".

    Це похмурий факт. Це правда, що життя звичайних пакистанських настільки зайняті у спробі подолати перешкоди, які щодня навіть турбота про таких великих внутрішня загроза - в самому житті - повинен взяти друге місце. Це робить ситуацію ще більш актуальною і гострою. Щоденна боротьба душить будь-яку волю до боротьби з тероризмом, у той час як ситуація у сфері безпеки immobilises прогресу і розвитку, це порочне коло необхідно перервати зараз. Я приєднатися до більшості питань, порушених у доповіді. Ми розуміємо, важливі завдання, які стоять перед нами і наша відповідальність. Звичайно, нам потрібна масова реструктуризація нашої інфраструктури. Звичайно, ми повинні надати освіти, закладів охорони здоров'я, промисловості та зайнятості, можливості та можливості для фізичних осіб до прогресу і процвітання. І це тільки довгострокове рішення, щоб наше становище.

    Але, як ми можемо досягти цієї мети без маршрутизації з постійною загрозою, що кожен з нас стикається, як тільки ми крок за межі наших чотирьох стінах? Як ми можемо рухатися далі на ці актуальні програми у той час як навіть наказ про стан, здається, бути оскаржені, "право на життя" первинної знаходиться під загрозою, і громадяни не в безпеці своєї батьківщини. Це не питання "або-або", це має бути зроблено, і зроблено зараз.

    Всі подобу нормального життя паралізована через "тероризм". Слово так часто використовували, що він почав втрачати значення і стала кліше в нашому повсякденному випадкових розмов. Незважаючи на, або, можливо, тому, що з постійного натиску на почуття розумним. Теракти з використанням смертників і вбивства невинних цивільних осіб, у нашій власній, стали очікувати частиною нашого повсякденного життя. Ми зворушені до сліз від болю і гніву, коли ми бачимо або чуємо про ще однією одним з таких жахливих актів. У той же момент, однак, є полегшення, що він не був одним з наших близьких, якщо ми виявилися одним із щасливчиків, або, до-

    Що ж ми чекали? Як це могло злоякісного росту були гнійні всередині нас без нашого знаючи про це, або без нашої дії, щоб знищити його? А ми думаємо, що було за межами наших кордонів і не посягають на нас? Хіба ми вважати, що воно бути м'якими, або навіть корисно? Або, не так, що звичайні люди, цивільних осіб, які складають цей народ, були визнані прийнятними побічний збиток у цьому ставка за владу, і що ми знали, що "нас", привілейовані, тим не менш, бути в безпеці в нашій вежі зі слонової кістки забарикадували?
    Категорія: Статті | Переглядів: 570 | Додав: romtkac | Рейтинг: 0.0/0

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Міні-профіль
    Привіт:Гість

    Гість, ми раді вас бачити. Будь ласка зареєстрируйтесь чи авторизуйтесь!

    Пошук


    Реклама ТАК.RU

    Архів новин

    Глобус відвідувачів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    WMlink.ru - рекламный брокер WMmail.ru - сервис почтовых рассылок
    Copyright SOFTTIK © 2010-2011