Головна | Форум | Реєстрація | Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Реклама WMlink

Посилання

Купить ссылку

  • Забранский Владислав отзывы

  • Экскурсии по Киеву - изучай свой город

  • Забранский Владислав


  • профессиональное бюро переводов


  • переводы с английского


  • Fm Radio


  • переводчик английского


  • Головна » 2018 » Февраль » 22 » ГРИЛЬ ДЛЯ ДАЧІ: З ЧОГО І ЯК ЗРОБИТИ СВОЇМИ РУКАМИ
    19:15
    ГРИЛЬ ДЛЯ ДАЧІ: З ЧОГО І ЯК ЗРОБИТИ СВОЇМИ РУКАМИ

    Гриль коптильня для дачі: газовий балон вам на допомогу

    Універсальність цієї конструкції переоцінити складно – це може бути і гриль, і звичайний мангал, і коптильня, і духовка, і навіть звичайна піч. Будь-який продукт харчування в такому грилі може готуватися як просто на спеку стандартним чином, так і пропікатися як в духовці. Весь секрет такої конструкції полягає в наявності відкривається кришки. Якщо вмієте користуватися зварюванням і сучасним електроінструментом, то виготовити такий мангал гриль дачі не складе ніяких труднощів. Робиться це в такий спосіб.

    купить Landmann 11064 / Угольный подвесной гриль
    1. Для початку доведеться розкрити старий газовий балон – це небезпечно, і різати його просто так болгаркою не рекомендується. Для початку з нього потрібно стравити залишки газу, потім викрутити або відбити кувалдою вентиль, наповнити до самого верху водою і тільки після цього приступати до розрізання газової ємності.
    2. Розрізати її потрібно особливим чином. Спочатку необхідно вирізати вентиль. Потім завалити балон на бік і вирізати кришку великого розміру – практично на всю довжину балона і шириною в половину його периметра. Повністю кришку відразу краще не вирізати – для початку необхідно зробити один довгий розріз і потім встановити на нього петлі. Ось тепер можна дорізати і кришку.
    3. купить Landmann 12049 / Уличный газовый инфракрасный обогреватель

      Піч гриль для дачі фото

    4. Тепер саме час встановити балон на раму. Найпростіша конструкція у вигляді невеликого козлика цілком підійде – щоб надати виробу презентабельний вигляд, можна скористатися кованими елементами.
    5. Далі все просто – робимо всередині балона підставу для укладання решітки (з двох сторін приварюють квадрат перетином 8-10мм), зверху вирізаної частини балона прорізаємо поглиблення для шампурів, варимо грати, криє ручку до кришки і на цьому всі роботи завершуємо.
    6. купить Landmann 31422 / Угольный гриль коптильня

      Таку конструкцію можна навіть пофарбувати термостійкої фарбою. Мало того, додатково її можна обладнати невеликим столиком (в більшості випадків вариться з прутка квадратного перетину або листового заліза) і дровницей внизу балона. Дрова – це ще одна перевага, яким володіє гриль для дачі з газового балона. Якщо у випадку з цегляним варіантом відкритий вогонь застосовувати не рекомендується, то тут можна його палити скільки завгодно. Крім усього іншого, якщо використовувати в якості палива тирсу фруктових дерев, то при закритій кришці в ньому досить просто коптити рибу, м’ясо, сало і так далі. Загалом, універсальної конструкції не буває – на користь її універсальності говорить і те, що якщо з одного боку балона вивести димар, а з іншого обладнати регульований приплив повітря (встановити заслінку), то такий гриль можна використовувати навіть у якості буржуйки.

    купить Landmann 610101 / Угольный настольный гриль

    Гриль для дачі фото

    купить Landmann 11543 / Угольный гриль барбекю

    Природно, це не єдині варіанти, що дозволяють зробити гриль для дачі своїми руками. По-перше, можна трохи схитрувати і виготовити його частково – купити в магазині готовий виріб і зібрати його згідно зі схемою своїми руками. По-друге, можна взагалі обзавестися електричним або газовим пристосуванням цього типу – вибрати газовий гриль для дачі зможуть тільки ті, у кого заміський будинок газифікований. Ну а якщо чесно, то набагато краще побудувати хоч поганенький, але твердопаливний гриль – ніщо не дає продуктам такого смаку, як вугілля фруктових дерев. Це знають всі, і саме з цієї причини затіваються з виготовленням гриля своїми руками.

    І на закінчення теми, як виготовляється гриль для дачі, скажу кілька слів з приводу вибору між цегляною і сталевою конструкцією гриля. І той і інший агрегат має масу своїх переваг – кожен з них гарний по-своєму, і саме з цієї причини особливий вплив на вибір надає всього пара факторів. Якщо цегляний гриль є стаціонарним, то піч з газового балона досить не складно переставляти з місця на місце. Це по-перше. І друга причина полягає в невмінні людини користуватися зварюванням – в таких ситуаціях вибору не залишається. Як варіант, можна звернутися за допомогою до одного і піти в магазин, де вибрати вже готове рішення.

    Прикріплення: $ATTACHMENTS $
    Категорія: Статті | Переглядів: 493 | Додав: romtkac | Рейтинг: 0.0/0

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Міні-профіль
    Привіт:Гість

    Гість, ми раді вас бачити. Будь ласка зареєстрируйтесь чи авторизуйтесь!

    Пошук


    Реклама ТАК.RU

    Архів новин

    Глобус відвідувачів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    WMlink.ru - рекламный брокер WMmail.ru - сервис почтовых рассылок
    Copyright SOFTTIK © 2010-2011